follow Catalog firme » Servicii firme » Servicii curatenie » Spalat covoare » Judetul BRASOV
  home     Spalat covoare   Judetul BRASOV

Spalat covoare Brasov

Obtineti cel mai bun pret pentru spalat covoare completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
spalat covoare brasov, spalat covoare, spalare covoare brasov, spalatorie covoare brasov, spalatorie covoare (Brasov, BRASOV)
Suntem ajutorul dumneavoastra de nadejde, prin noi economisiti timp si castigati sanatate. este cunoscut faptul ca pentru a ne bucura de o viata sanatoasa, curatenia in mediul in care ne petrecem timpul este un factor esential. acest lucru se aplica si in cazul covoarelor. in timp, acestea pot aduna milioane de bacterii si acarieni care ne pot pune in pericol sanatatea. tocmai..
0744 *** ***Click aici!
spalatorie covoare, spalat covoare, spalatorie covoare (BRASOV, BRASOV)
Echo vă oferă servicii profesionale de spălare și curățare non chimică a covoarelor. Folosim echipamente, utilaje si detergenți profesionale fiind la dispoziția clienților nostri pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp, lucru care ne ajută să procesăm comenzile in maxim 48h de la momentul ridicării ( spălare, uscare, livrare ). Avem grijă ca orice tip de covor să ajungă la Dvs. curat,..
0727 *** ***Click aici!
spalat covoare (Brasov, BRASOV)
Echipamente profesionale si industriale Karcher. echipamente profesionale si industriale de curatenie, service si consultanta tehnica de specialitate. echipamente de uz profesional si regim industrial de utilizare. accesorii, consumabile, detergenti si piese de schimb. reparatii echipamente profesionale si industriale Karcher, servicii de curatenie industriala, inchirieiri utilaje de inalta presiune..
0720 *** ***Click aici!
spalat covoare (Brasov, BRASOV)
Curatenie la domiciliul clientului. executam curatarea covoarelor cu electrobatator, spalare prin injectie-extractie si uscare instantanee la domiciliu. curatam saltele, canapele si tapiterii. folosim produse si aparatura profesionala de ultima generatie. la cererea clientului realizam si curatenie generala telefon : 0740.362.088 / 0754.603.389...
0754 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie